Sök
Stäng denna sökruta.

En nödvändig necessär

För den som saknar ett hem är det svårt att hålla efter sin hygien. Genom att skänka en necessär till en person i hemlöshet hjälper du hen att känna sig ren och fräsch.

Så gör gåvan skillnad

Varje morgon söker sig personer i hemlöshet eller missbruk till vår öppna mötesplats Porten. På plats får de hjälp med allt ifrån frukost till vila och möjligheten att duscha eller tvätta sig. Vår personal fungerar också som ombud för gästerna och hjälper till med råd, stöd och kontakt med myndigheter.

Köp ditt gåvobevis

Gåvobeviset för “En nödvändig necessär” kostar 200 kronor och du köper det enkelt genom att klicka på knappen nedan. 

Så kommer ditt gåvobevis att se ut

Vanliga frågor kring vår gåvoshop

Är produkten jag köper en riktig produkt?

Produkterna baseras på kostnadsexempel från våra verksamheter. Köper du till exempel produkten Frukost så går din gåva till en verksamhet som serverar frukost. Men den kan också möjliggöra andra insatser, som exempelvis rådgivning, en varm dusch eller en plats att vila på.

Kan ni hjälpa mig att skriva ut ett gåvobevis?

I undantagsfall kan vi hjälpa dig att skriva ut ett gåvobevis. Det gäller om du saknar tillgång till dator eller om du vill skriva ut ett mycket stort antal gåvobevis. Kontakta oss på info@orebrostadsmission.se om du vill ha hjälp. Hör av dig en vecka i förväg så att vi hinner få gåvobevisen klara till rätt dag.

Vill du skänka en annan gåva?

En efterlängtad matkasse

Gör skillnad för familjer i ekonomisk utsatthet genom att skänka en matkasse.

En värmande minnesgåva

Skänk en gåva till minne av någon som du hållit kär.

En uppskattad frukost

Ge en person i hemlöshet en god start på dagen genom att skänka en näringsrik frukost.