Sök
Stäng denna sökruta.

En uppskattad frukost

För den som saknar ett eget hem är det svårt att få till riktiga måltider. Genom att skänka en frukost till en person i hemlöshet så ger du hen en bra start och kraft att ta sig igenom dagen.

 
Så gör gåvan skillnad

Varje morgon söker sig personer som lever i hemlöshet eller missbruk till vår öppna mötesplats Porten. På plats får de en näringsrik frukost liksom hjälp med tvätt, hygien och vila. Vår personal fungerar också som ombud för gästerna och hjälper till med råd, stöd och kontakt med myndigheter.

Köp ditt gåvobevis

Gåvobeviset för ”En uppskattad frukost” kostar 100 kronor och du köper det enkelt genom att klicka på knappen nedan. 

Så kommer ditt gåvobevis att se ut

Vanliga frågor kring vår gåvoshop

Är produkten jag köper en riktig produkt?

Produkterna baseras på kostnadsexempel från våra verksamheter. Köper du till exempel produkten Frukost så går din gåva till en verksamhet som serverar frukost. Men den kan också möjliggöra andra insatser, som exempelvis rådgivning, en varm dusch eller en plats att vila på.

Kan ni hjälpa mig att skriva ut ett gåvobevis?

I undantagsfall kan vi hjälpa dig att skriva ut ett gåvobevis. Det gäller om du saknar tillgång till dator eller om du vill skriva ut ett mycket stort antal gåvobevis. Kontakta oss på info@orebrostadsmission.se om du vill ha hjälp. Hör av dig en vecka i förväg så att vi hinner få gåvobevisen klara till rätt dag.

Vill du skänka en annan gåva?

En efterlängtad matkasse

Gör skillnad för familjer i ekonomisk utsatthet genom att skänka en matkasse.

En värmande högtidsgåva

Fira någon som du tycker om genom att skänka en gåva i deras namn.

En värmande minnesgåva

Skänk en gåva till minne av någon som du hållit kär.