Sök
Stäng denna sökruta.

En värmande minnesgåva

Alltför många människor lever i social och ekonomisk utsatthet. Det handlar om personer i hemlöshet, fattigdom och utanförskap. Med gemensamma krafter kan vi både se, lindra, förebygga och förändra människors villkor. En minnesgåva ger oss ökade chanser att kämpa för de som kämpar.
 
Så gör gåvan skillnad
När du skänker ett fritt belopp till Örebro Stadsmission så slussas pengarna in i den verksamhet som just nu har störst behov. Ibland handlar det om stöd till personer i hemlöshet, ibland om hjälp till ekonomiskt utsatta familjer eller ungdomar i utanförskap.
 
Så kommer ditt gåvobevis att se ut

Vanliga frågor kring vår gåvoshop

Är produkten jag köper en riktig produkt?

Produkterna baseras på kostnadsexempel från våra verksamheter. Köper du till exempel produkten Frukost så går din gåva till en verksamhet som serverar frukost. Men den kan också möjliggöra andra insatser, som exempelvis rådgivning, en varm dusch eller en plats att vila på.

Kan ni hjälpa mig att skriva ut ett gåvobevis?

I undantagsfall kan vi hjälpa dig att skriva ut ett gåvobevis. Det gäller om du saknar tillgång till dator eller om du vill skriva ut ett mycket stort antal gåvobevis. Kontakta oss på info@orebrostadsmission.se om du vill ha hjälp. Hör av dig en vecka i förväg så att vi hinner få gåvobevisen klara till rätt dag.

Vill du skänka en annan gåva?

En efterlängtad matkasse

Gör skillnad för familjer i ekonomisk utsatthet genom att skänka en matkasse.

En värmande högtidsgåva

Fira någon som du tycker om genom att skänka en gåva i deras namn.

En uppskattad frukost

Ge en person i hemlöshet en god start på dagen genom att skänka en näringsrik frukost.