Sök
Stäng denna sökruta.

Ge en gåva

Var med och gör skillnad 

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Det är en sanning som tål att upprepas. Här presenteras olika sätt att bidra och du får chansen att ge utifrån dina förutsättningar. Storleken på gåvan spelar ingen roll för varje krona behövs och gör skillnad.

Bli månadsgivare

Att bli månadsgivare ger ofta mer än vad det känns i plånboken. Ditt lokala engagemang ger oss förutsättningar att hjälpa örebroare som lever i en svår och utsatt verklighet varje dag.

Ge företagsgåva

Genom att ge en företagsgåva blir ditt företag en arbetsplats som skapar förändring, utveckling och gemenskap för människor som på olika sätt lever i utsatthet eller utanförskap.

Swisha din gåva

Det enklaste sättet som du kan bidra till Örebro Stadsmission är att ge en gåva via Swish. Det enda du behöver är Swish-appen och ett fungerande Bank-ID. Varje summa, stor som liten – gör skillnad.

Besök vår gåvoshop

I vår gåvoshop hittar du gåvor som hjälper oss att kämpa för de som kämpar. När du skänker en gåva så får du ett personligt gåvobevis som blir en fin present vid olika tillfällen.

Hjälp till på ditt sätt

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att hjälpa till och skänka pengar till Örebro Stadsmission.

Swisha en engångsgåva så går dina pengar till att göra Örebro till en varmare plats för de mest utsatta. Du blir en del i vårt långsiktiga arbete. 

Hjälp till som volontär

Vi på Örebro Stadsmission söker alltid nya volontärer som vill göra vår stad till en bättre plats för de mest utsatta individerna.