Sök
Stäng denna sökruta.

Ungdomar

En trygg plats för alla ungdomar

De flesta unga upplever att de mår bra. Men allt fler unga upplever psykisk ohälsa och andelen som upplever oro eller ångest är hög.  Ungdomar behöver en trygg plats med närvarande och engagerade vuxna för att få förutsättningar för att utveckla sin egen identitet och ta klivet in i vuxenvärlden.

Sysselsättning i form av meningsfull fritid är viktigt och värdeskapande i sig, men möjliggör också att bygga relationer och under trygga former få utvecklas. Örebro Stadsmission ser hur en drogfri och öppen mötesplats i city minskar utanförskapet och ökar tryggheten för unga. 

iStock-1126020599

Deed

Deed är en öppen, alkohol- och drogfri plats för ungdomar, ett tryggt vardagsrum mitt i city. Hos oss jobbar ungdomsledare för att skapa en meningsfull fritid, utan kostnader, för ungdomar i behov av stöd. På Deed driver vi också ett café.

iStock-626569064

Ge en gåva

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Det är en sanning som tål att upprepas. Här presenteras olika sätt att bidra och du får chansen att ge utifrån dina förutsättningar. Storleken på gåvan spelar ingen roll för varje krona behövs och gör skillnad.