Sök
Stäng denna sökruta.

Mötesplats Porten

Öppettider:

Måndag till fredag 9.00 – 12.00

Inskrivning och uppföljningssamtal tisdagar 13.30 – 15.30

Vad är Porten?

Porten är en öppen mötesplats för människor som lever i utanförskap, som tillexempel hemlöshet eller aktivt missbruk. Vi erbjuder våra gäster gemenskap, värme och en paus från den tuffa och utmanande vardag de lever i. Här finns möjlighet till en stadig frukost, tvätta kläder, ta en dusch och få en möjlighet att vila. Även stöd i kontakten med myndigheter och stödjande samtal erbjuds. Här är allas lika värde en viktig självklarhet. På Porten är du välkommen även då du inte är drogfri.

Har du frågor?

Kontakta vår verksamhet på 019-31 31 21 eller vår tf verksamhetsledare Fredrik Erbro på fredrik.erbro@orebrostadsmission.se. Vi finns på Köping-Hultgatan 6, Örebro.

Det här gjorde Porten under år 2023

Serverade måltider
1
Besök
1
Unika gäster
1
Volontärtimmar
1

Inskrivning hos Matcentralen

Om du är gäst på Porten och vill handla i Örebro Stadsmissions butik Matcentralen så måste du vara medlem. För att bli det så måste du besöka inskrivningen som sker hos oss på tisdagar. 

På inskrivningen får du träffa en representant för Portens personal och berätta om din ekonomiska situation. Bedöms läget vara sådant att du uppfyller kraven på medlemskap så får du mot en symbolisk kostnad hämta matvaror i Matcentralens butik en gång i veckan under en begränsad tid.

 

Tid och plats för inskrivning

Tid: Tisdagar 13.30 – 15.30

Plats: Köping-Hultgatan 6, Örebro

Berättelser från Porten

Läs de senaste berättelserna från Porten.

  • Alla berättelser
  • Porten
Ladda mer

Slut på poster