Sök
Stäng denna sökruta.

Starta en insamling

Vi behöver all hjälp vi kan få för att sprida vår vision och öka våra intäkter. Välkommen att höra av dig med din idé om hur en insamling kan gå till. Vi samspelar ofta och gärna med krafter utanför vår egen organisation.

Sälj hembakade kakor, anordna en konsert eller annat event för att samla in pengar till Örebro Stadsmission.

Som privatperson, arbetsplats, skolklass, förening, församling med flera, kan ni skapa en insamling eller event. Ett insamlingsevent brukar skapa sammanhållning och gemenskap hos initiativtagarna. Tillsammans med vetskapen om att pengarna når fram till de som lever i utsatthet i Örebro blir det till glädje för både er och förmånstagarna.

Det är viktigt att det framgår att Örebro Stadsmission inte är arrangör, utan förmånstagare. Kontanter som ni samlar in sätter ni enklast in på vårt bankgiro eller Swish.

Kontakta vår ansvariga person för kommunikations- och insamlingfrågor: sofia.stromberg@orebrostadsmission.se

om-orebro-stadsmission

Om Örebro Stadsmission

Läs mer om Örebro Stadsmissions uppdrag som syftar till att se, lindra, förebygga och förändra. Alltid med individers specifika behov i fokus – för att åstadkomma varaktig förändring.

_U1A5667

Bli företagspartner

Företag kan göra stor skillnad, både ekonomiskt och genom rent engagemang. Allt fler människor bedömer idag företagens bidrag utifrån mer än kommersiella erbjudanden.

Hjälp till som volontär

Vi på Örebro Stadsmission söker alltid nya volontärer som vill göra vår stad till en bättre plats för de mest utsatta individerna.