Sök
Stäng denna sökruta.

Jobba hos oss

Vi som jobbar här

Här på Örebro Stadsmission är vi en blandad skara av kollegor. Flera jobbar heltid och är anställda på lång sikt, andra arbetstränar för att komma tillbaka in i arbetslivet och ytterligare några är volontärer som lånar ut sin tid och sitt engagemang till oss. Det vi har gemensamt är att vi alla tycker om att finnas till för andra och för varandra.

Bland våra kollegor finns en tonvikt mot socionomer och behandlingspedagoger, dvs människor som är utbildade i att möta människor som lever i utanförskap och/eller upplever kriser. Andra är statsvetare, teologer eller kommunikatörer och bidrar med övergripande samordning på vårt kansli. Som du ser finns det många olika vägar och utbildningar som kan leda till arbete hos oss.

Vill du jobba hos oss?

Från och till utlyser vi nya tjänster och när vi gör det så annonserar vi tjänsten här i vårt nyhetsflöde och i sociala medier. På grund av tidsbrist så tar vi inte emot spontanansökningar utan vi öppnar bara upp för en dialog när en tjänst är aktuell.

1

Hjälp till som volontär

Vi på Örebro Stadsmission söker alltid nya volontärer som vill göra vår stad till en bättre plats för de mest utsatta individerna. Gör din ansökan här:

_U1A5667

Bli företagspartner

Företag kan göra stor skillnad, både ekonomiskt och genom rent engagemang. Allt fler människor bedömer idag företagens bidrag utifrån mer än kommersiella erbjudanden.

Praktik hos oss

Vi tar gärna emot praktikanter när tid och utrymme finns. Vi ser det som ett fint sätt att väva in nya perspektiv och att samtidigt erbjuda erfarenhet av arbetslivet. Om du är intresserad av att praktisera hos oss så kontakta gärna Elin Gert som är verksamhetschef på Örebro Stadsmission. Du når henne på elin.gert@orebrostadsmission.se eller 019-31 31 03