En efterlängtad matkasse

I Örebro lever närmare 13% av alla barnfamiljer i ekonomisk utsatthet. Man har svårt att få ihop till både hyra, mat och kläder. Dessutom finns människor som lever på flykt och pensionärer som lever med små marginaler. Många har därmed goda skäl att söka sig till vår Matcentral för att få hjälp med både mat och rådgivning.
 
Så gör gåvan skillnad
När du skänker en matkasse till Örebro Stadsmission så bidrar du till att mätta en familj, varje vecka, under en hel månad. Vi tar tillvara överskottsmat från butiker och grossister och kvalitetssäkrar den innan den går vidare till våra gäster. På så vis blir vår matkasse långt billigare än i butik. Den som vill blir också erbjuden råd och stöd kring sin ekonomi. 
Köp ditt gåvobevis

Gåvobeviset för “En efterlängtad matkasse” kostar 500 kronor och du köper det enkelt genom att klicka på knappen nedan. 

Så kommer ditt gåvobevis att se ut

Vanliga frågor kring vår gåvoshop

Är produkten jag köper en riktig produkt?

Produkterna baseras på kostnadsexempel från våra verksamheter. Köper du till exempel produkten Frukost så går din gåva till en verksamhet som serverar frukost. Men den kan också möjliggöra andra insatser, som exempelvis rådgivning, en varm dusch eller en plats att vila på.

Kan ni hjälpa mig att skriva ut ett gåvobevis?

I undantagsfall kan vi hjälpa dig att skriva ut ett gåvobevis. Det gäller om du saknar tillgång till dator eller om du vill skriva ut ett mycket stort antal gåvobevis. Kontakta oss på info@orebrostadsmission.se om du vill ha hjälp. Hör av dig en vecka i förväg så att vi hinner få gåvobevisen klara till rätt dag.

Vill du skänka en annan gåva?

En värmande minnesgåva

Skänk en gåva till minne av någon som du hållit kär.

En värmande högtidsgåva

Fira någon som du tycker om genom att skänka en gåva i deras namn.

En uppskattad frukost

Ge en person i hemlöshet en god start på dagen genom att skänka en näringsrik frukost.