Sök
Stäng denna sökruta.

Örebro Stadsmission byter logotyp 

Visste du att Örebro Stadsmission har flera syskon i Sverige, från Umeå Stadsmission i norr till Skåne Stadsmission i söder? Tillsammans är vi tio Stadsmissioner med verksamhet på över 30 orter. Dagligen möter vi över 5000 människor som lever i utsatthet. 

Nu har det blivit dags för oss alla att byta till samma ”kostym”. Även om engagemanget för människan drivs lokalt så blir vi starkare nationellt om vi ser likadana ut och talar med gemensam röst. 

Därför kommer vi alla gå över till samma varumärkesprofil från och med våren 2023. Vår samordning kring t ex kunskap och opinionsbildning stärks också så att vi med större kraft kan föra utsatta människors talan. 

Här i Örebro har vi fått fantastiskt fin hjälp att tillämpa den nya profilen. Fotograf Magnus Wahman, reklambyrån Think Happy Thoughts och kommunikationsbyrån The Tribe Lounge har alla hjälpt oss att få till vårt nya utseende.

Och även om mycket känns nytt och spännande på utsidan så vågar vi lova en sak – på insidan drivs vi av samma vision – ett varmare Örebro för de mest utsatta och därmed för oss alla. 

Bild av Sofia Strömberg

Sofia Strömberg

Vill du läsa mer?

Läs mer om vad vi på Örebro Stadsmission gör och hur vår verksamhet hjälper till genom våra nyheter och berättelser.

  • Se alla
  • Berättelser
  • Företagspartner
  • Nyheter
Ladda mer

Slut på poster