Sök
Stäng denna sökruta.

Örebro Hockey förlänger som huvudpartner

Det känns extra bra att kommunicera detta då det är stort fokus på våra sportsliga framgångar just nu, men Örebro Hockey är så mycket mer än så.

– Örebro Hockey står för så mycket mer än bara hockey. Vi vill bidra till en attraktivare stad och där finns ingen bättre partner än Örebro Stadsmission. Vi jobbar hårt med att belysa arbetet som Örebro Stadsmission gör till näringslivet i Örebro via vårt affärsnätverk. Samarbetet innebär aktiviteter, exponering och nätverk där bägge parter bidrar till intäkter för ett bättre Örebro, säger Jonas Almqvist, Kommersiell Chef på Örebro Hockey. 

– Att vara huvudpartner och kunna bidra till en bättre stad via vår plattform är viktigt för oss och något vi är stolta över. Vi har ett viktigt ansvar och det känns rätt i hjärtat för alla anställda inom Örebro Hockey, fortsätter Jonas Almqvist. 

– Vi kämpar varje dag för att skapa ett varmare Örebro för de mest utsatta, och därmed för oss alla. Att få kroka arm med Örebros främsta idrottslag och nå ut i Örebro Hockeys nätverk av företag och publik är guld värt för oss. Sedan vårt samarbete inleddes kan vi konstatera att vårt varumärke blivit mer känt, att förtroendet för det vi gör ökar och att sponsorintäkterna blivit större. Nu håller vi tummarna för ett SM-guld och fortsatt spännande samarbete under 2023, säger Fredrik Karlsson, direktor på Örebro Stadsmission.

Bild av Sofia Strömberg

Sofia Strömberg

Vill du läsa mer?

Läs mer om vad vi på Örebro Stadsmission gör och hur vår verksamhet hjälper till genom våra nyheter och berättelser.

  • Se alla
  • Berättelser
  • Företagspartner
  • Nyheter
Ladda mer

Slut på poster