Sök
Stäng denna sökruta.

CAB Group satsar med hjärtat 

Sedan 2021 har CAB Group funnits med som huvudpartner till Örebro Stadsmission. Man bidrar med allt ifrån ekonomiska medel till volontärskap och teknisk kompetens.

Vad motiverade er att bli huvudpartner till Örebro Stadsmission?

Som stor arbetsgivare med närmare 300 medarbetare känner vi ansvar för att vara en positiv kraft där vi finns och verkar. Att motverka fattigdom och social utslagning är något som alla tjänar på. Därför vill vi kroka arm med Örebro Stadsmission som jobbar för de som står längst bort från samhällsgemenskapen.

Vilket värde har det skapat för ert varumärke?

Att arbeta för en god sak och göra vardagen bättre för många ligger i CAB Groups DNA och de flesta av våra anställda har sökt sig till oss för att de vill göra skillnad, både för våra kunder och samhället i stort. Att CAB Group som företag, tillsammans med våra medarbetare, engagerar sig skapar både stolthet och sammanhållning.

Vad tror ni om framtiden – behövs ett större samhällsengagemang? 

Företag är viktiga samhällsaktörer. Vi har ett ansvar precis som alla andra att bidra till en hållbar utveckling. Därför anser vi att det är självklart att företag och ideella krafter samverkar, både nu och i framtiden.

Picture of Sofia Strömberg

Sofia Strömberg

Vill du läsa mer?

Läs mer om vad vi på Örebro Stadsmission gör och hur vår verksamhet hjälper till genom våra nyheter och berättelser.

  • Se alla
  • Berättelser
  • Företagspartner
  • Nyheter
Ladda mer

Slut på poster