Sök
Stäng denna sökruta.

Varmt välkommen Febe! 

Nu när ett nytt år precis tagit fart så är vi glada att kunna välkomna vår nya direktor Febe Stenson in i vår verksamhet. Vi ser med spänning fram emot att få förvalta och utveckla Örebro Stadsmission tillsammans med henne. 

Här får du chansen att i korthet lära känna Febe:

Vilken typ av ledare vill du vara?

Jag vill vara en lyhörd och tydlig ledare som finns där medarbetarna är så att vi tillsammans kan arbeta mot den vision och de mål som finns för verksamheten. I det samspelet vill jag ge det stöd som de behöver för att kunna göra sina olika jobb på ett bra sätt. 

Varför blev det Örebro Stadsmission? 

Stadsmissionen är en organisation som jobbar med frågor som ligger mig varmt om hjärtat. Få saker kan vara viktigare än att få hjälpa människor som kämpar på olika sätt att få en lite bättre vardag. Det gäller oavsett om det handlar om en måltid, dusch eller stöd att klara av att ringa ett samtal som leder till en positiv förändring för en enskild person.

Vad betyder medkänsla för dig? 

Att känna med en annan människa, lyssna in och försöka förstå den situation personen finns i, både det som är svårt men också det som i stunden är bra. Utifrån det kan man sedan ge stöd som behövs utifrån varje unik situation.

Har du någon förebild i ditt liv?

Jag har flera förebilder som jag sneglar på i olika situationer. Jag kan inte nämna någon särskild profil utan det handlar om olika personer som jag mött i skilda sammanhang som har påverkat mig på olika sätt. 

Vad gör du när du är ledig?

När jag är ledig vill jag vara med min familj, läsa eller ägna mig åt någon uteaktivitet. När det är trädgårdssäsong så är jag gärna ute och gräver eller rensar i något land. Att vara här och nu, känna kontakt med naturen och vara med och skapa nytt är en fin känsla.

Foto: Magnus Wahman

Sofia Strömberg

Sofia Strömberg

Vill du läsa mer?

Läs mer om vad vi på Örebro Stadsmission gör och hur vår verksamhet hjälper till genom våra nyheter och berättelser.

  • Se alla
  • Berättelser
  • Företagspartner
  • Nyheter
Ladda mer

Slut på poster